Sommaren kommer!

Hejsan!
Tänkte inte säga så mycket om vad jag gjorde idag utan bjuda på några underbara sommarbilder!
Titta och njut!

En bit av våran underbara trädgård!


soldäcket på våran nya altan! :)


Vi har köpt ett fotbollsmål så kolla vilka ytor vi kan spela på!


Fotade lite med mammas systemkamera!


Sommar


Mysig att sitta och äta! Våran lilla grusstig vid huset också!


Våran nya härliga altan man kan gå på utan att få flis i fötterna!

Dagen som ni ser har haft väldigt fint väder!
Har fotat massa bilder på mina kära syskon som har ställt ut sej själv som modeller!
Dom bilderna blev skitsnygga! ( tyvärr kommer dem inte ut här på bloggen )
Men hoppas ni alla har haft det bra idag och njutit av vädret!
Pusspåeralla! <3



Härlig Fredag!

Hejsan!
Idag så hade vi typ operation dagsverke i skolan, vilket betyder att man ska tjäna ihop pengar till barn någonstan!
Så vi behövde inte vara i skolan! Sjutk härligt för är så skoltrött så det finns inte! Sen så åkte jag in till Göteborg ochträffade Samuel där!
 

Det var sjukt trevligt. Vi åkte till slottskogen med spårvagnen och sen så gick vi runt där lite! Det var roligt! Det var typ en påfågel som hoppade över stängslet och sprang iväg. Tyckte det var lite roligt men vi kunde väl inte gärna fånga in den eller något eller? Det är inte jag som jobbar på slottskogen försjutton!
Efter det så gick vi till utkiksplatsen, det var så mycket träd som ni ser nedanför så det var lite svårt att se så mycket!

Det har blivit så grönt ute och vädret var ju helt underbart! tror det var närmare 25 grader på dagen och på kvällen var det 20 grader! Så vädret var helt perfekt! Sen så var det några andra idioter som kom dit vi var så vi vandrade vidare.
Samuel posar!
Efter att vi gått en liten, liten stund så kom vi till en till utkiksplats som hade bättre utsikt. Men jag orkade inte ta fram kameran så vi gick vidare. Vi blev lite shockade när vi såg dessa saker hänga i slottskogen. Har folket inget vett?
Haha typ platssaker som dom har hängt utt i träden! Jag tycker det verkar helt sjukt! Vad är idén med dem lixom?
Aja det är väl kanske fint och cool att kolla på vad vet jag? Men vi tröttna på att kolla på plastsaker i skogen så vi tog spårvagnen till järntorget och käkade på Burger King! han som jobbade i kassan var ju den drygaste jag någonsin träffat! lust att skjuta han i huvudet eller något, han hade säkert inte ens vaknat om jag hade tagit fram en pistol eller något.
haha nä nu ska jag inte vara dum! Han är väl trött på sitt jobb eller något. ( förstår honom )
Sen efter det åkte vi spårvagnen och hoppade av i vasaplatsen tror jag det heter! Därifrån gick vi till heden och på vägen var det massa stundenter som var ute och åkte flak! De verkade ju sjukt glada iallafall! Kul för dom att sluta skolan, själv slutar inte jag försen fredag om 2 hela veckor.. Tycker synd om mej själv. Vi stannade till på heden där vi lirade lite fotboll, jag var ju kass. As svårt att spela i ballerina skor. Så efter ett tag gick vi till Blåvittshoppen och kolla vad vi köpte där!
Vi hade råd med något iallafall :)
Vi vandrade till nordstan och gick upp på p-huset! MITT STÄLLE! Men klart att det skulle vara andra där! Det var några killar som åkte longboard längst upp och vi satte oss och kollade ut över göteborg! Det var väldigt bra utsikt faktiskt!
Men kom ihåg, det är mitt ställe! haha!
Vi försökte hitta till rockhouse, jag vet att det inte alls är svårt att hitta dit men efter att ha gått i göteborg en hel dag är man ganska borta i tankar! Så vi bestämde oss för att köpa vatten! Men klart att skitstövlarna som jobbar där inte tar kort i affären! cepeskit så det blev inget vatten för mej!
Vi gick och satte oss på gräset och vilade upp oss inför bion, Änglar och demoner på biopalatset!

Efter att suttit där en liten stund gick vi till bion och satte oss klara för att se en läskig film kanske?
Filmen var sjukt bra, en film värd att se verkligen! Bättre än da vinci koden tycker jag!
Det var några läskiga scener tycker jag iallafall, men det är ju då det blir spännande! Tur att jag inte satt där själv och kollade kan jag ju säga. Efter bion var slut hade vi en kvart på oss att hinna till nils erikson terminalen!
Men det var inga problem, vi kom dit 5 minuter innan bussen gick så det var skönt!
usch gillar verkligen inte att säga hejdå! speciellt inte efter en sån här dag!
Menmen, måste man så måste man, speciellt när bussen åker när den ska!
Så efter en lång och helt underbar dag så var det dags för oss att åka hem!
Men bästa fredagen på länge och måste ju göra om detta! :D Tack Samuel!

Godnattpuss<3



Återblick av helgen!

Tjoho!
Har inte varit inne på nu ett tag och skrivit. Har haft så mycket att göra så har inte hunnit riktigt.
Men nu har jag lite tid över så kan skriva lite! Helgen var toppen! Passade min kusin torsdag-fredag och det var mys!
Allting gick kanon och det är mysigt med barn. Fast vill inte ha en ännu kan jag lova. Men sen när jag blir äldre och sånt!
På fredagen så åkte jag upp till stenungsund där masa folk var! Det var roligt att träffa massa som man inte annars träffar så ofta! Märkte att vissa hade det lite otur med regnet, för det regnade in i tälten! haha synd om er!
Men det var jätte roligt och jag stannade där hela dagen! sen åkte jag samuel och anton till killarna och hämtade antonds packnig för han skulle med hem igen! Det var roligt och hade det inte varit för mej hade vi nog inte hittat tillbaka? nä kanske dom skulle göra men det blev defentitvt bättre när jag var med. bra chaufför verkligen! hehe menar det! eller?
På lördag så åkte jag på dansuppvisning, Molly och Miriam skulle dansa och dom var jätte duktiga! Sen åkte vi hem och typ schtekte i solen! gött var det! Söndag åkte vi till borås! Det var roligt att träffa alla där! Sen på måndag så var jag jätte trött och mådde inte alls bra så jag åkte hem från skolan och lade mej i solen och pluggade! Det gick faktiskt jätte bra och kom väldigt långt! Hade väldigt bra sällskap! Och en telefonräkning på mycket pengar efter 3 timmars snack! haha nä skojja ringer typ gratis från hemtelefonen till andra hemtelefoner! det kostar nada!: Nu sitter jag här framför datan och bloggar!
Har pluggat under dagen! Det har gått bra, hitills iallafall!
Klar med svenskan,tekniken och nästan slöjden! Så är nöjd! har bara matten och no:n kvar nu.
Snacka om att lämna det roligaste till sist. *host*
Nu ska jag inte skriva så mycket mer för vet inte vad jag ska göra men börjar få kram i armen!
haha puss hej <3

Äntligen lov!

Och nu är det kristi himmelsfärd!
Sjukt skönt att man får lite ledigt från skolan! Kan man faktiskt förtjäna tycker jag!
Sen är det inte långt kvar till skolavslutningen! Några ynka skoldagar.
Idag så jag har varit hemma och tagit det lugnt. Kollade på en film, taking chances som gick på canal + .
Sen efter det typ spelade jag lite piano och sjöng, empty room bland annat.
Snart måste jag knalla iväg och packa lite kläder. Ska nämligen åka till min moster och passa min lilla kusin.
Det kommer bli mysigt, och säkert jätte roligt. Så länge hon inte blir ledsen eller något..
Men det tror jag nog att jag kommer att klara. . Nu sitter pappa och klagar på allt och alla för att han spelar dataspel...
Orka med honom ibland faktiskt. Men jag ska försöka skriva mycket när jag passa moa, eller som sagt, när hon sover för då har jag ju tid till det. Och inga föräldrar som typ klagar över att man sitter framför datan. skönt, skönt, skönt.
Har inte så mycket mer att skriva nu förutom att jag är jätte hungrig och nu är det nästan snart mat! Helt underbart!

pusshej <3

Fairytale - Vinnarlåten för Norge


Norge vinnare av eurovision song contest 2009 !


Det blev knappast någon dramatisk omröstning. Storfavoriten Norge gick upp i topp redan efter att första röstningslandet Spanien lämnat sin tolva. Malena Ernman kom på 21:a plats. Det regnade tolvor över Norges favoritviolinist – sockersöte Alexander Rybak.
– Det är utklassning, sa kommentatorn Edward af Sillén. Det blev aldrig riktigt spännande. Norge tog ledningen, ökade och lät inget annat land komma i närheten. Mitt under omröstningen fick Nöjesbladets Torbjörn Ek en hälsning från Rybak:
 – Vi har det bra nu! Myser stort i greenroom. Här är det fantastisk stämning! Rybak satte poängrekord i Eurovision-sammanhang med sina 387 pinnar. Senast Norge vann var 1995. De innehar även rekordet i att ha kommit sist flest gånger (10).
– Ni får möta mig imorgon kl 11 på Gardermoen, hälsade en rörd vinnare på norska till publiken innan han sjöng sin "Fairytale" igen. Malena Ernmans operapop gick dock inte hem i Eurovision-publikens stugor med endast 33 poäng och en 21:a plats. – Hur många länder finns det? Måtte vi inte komma sist. Heja Norge, twittrade Malena. Bästa svensk i tävlingen blev i stället Arash som hamnade på tredje plats med Azerbadjan.
Den norska vinsten kom nästan i samma stund som klockan slog 12 och det blev 17:e maj – Norges nationaldag. Norrmännen kommer dock inte att kunna läsa om jordskredssegern i några norska tidningar på söndagen
– det är nämligen tidningsfri dag. Kvällstidningarna har bett om uppskov, utan att få gehör. // Ur aftonbladet

Nu är jag hemma!

Jippy!
Äntligen hemma! Men nu ska jag äta glass och kollar på Gilmore Girls! :D
Skriver snart igen!
PUSS

Äntligen Lördag!

Hej!
Nu är det äntligen lördag och jag har inte gjort något speciellt egentigen..
Jag vaknade konstigt nog klockan kvart i 10 och var super pigg. eller ja, piggare än man brukar vara klockan kvart i 10.
Jag bestämde mej för att gå upp och typ ''vakna'' framför tvn, Så satt där en liten stund tills jag hörde att byggarna kom och skulle fixa med våran altan. mmm mmmm :) behöver inte säga mer, ni fattar! Haha..
Efter en stund så kom byggarnas hund dit, så hela min familj gick ut dit och lekte! Hunden var jätte söt!
Efter en stund så märkte jag att jag hade gått ut i mina ifk fotbollsstrumpor, shorts och ifk tröja, dvs typ pyjamas.. inte bra.
Så jag sprang in och duschade och gjorde mej iordning för dagen! Spelade fotboll med lillebror och lekte med hunden! Sen kollade jag utsikten! hahaa! you girls get the point? Varför skulle jag annars vara ute och leka med min lillebror lixom?
Efter en stund så tog jag mopeden ner och hämtade upp andré. Vi var ute och körde moped och köpte godis. Sen satte vi oss framför tvn och kollade på mtv, denhära dansshowen, tävlingen ni vet? OM ni inte vet så kolla!
Americas best dancecrew tror jag det heter! går nog egentligen på söndagar klockan 9 om jag inte har helt fel.
Sen när den slutade åkte jag hem och nu sitter jag här framför datan och bloggar!
Funderar på att göra om min design lite på bloggen?
Så istället för att jag ska skriva lite onödiga saker här om min dag så ska jag göra lite nytta på designen .
Ha det gött!

Bild på nya hårfärgen!


Vad tycks?

Mitt i veckan! ( färgat håret )

Hej alla bloggläsare!
Onsdag kan vara en tuff dag! Mitt i veckan och dagen kan kännas enormt lång och seg. Som idag tillexempel!
Dagen inleddes i skolan med engelskaprov. Läsförståelse och sedan glosor på det. helt underbart verkligen !
Sen kan jag mycket stolt säga att är så sjukt nöjd med mina engelska resutat på mitt engelska tal och uppsats! Vg och mvg!
Det kändes sjukt skönt att få veta att det går bra i engelskan för mig! Jag är faktiskt duktig i skolan bara jag orkar själv!
Efter engelskan hade jag bara ea! Det var väl trevligt, läste lite New moon och sen pluggade lite med random saker!
Underbaraste Josefine var i skolan idag! hon har nämligen trillat av sin häst och fått hjärnskakning. Ganska onödigt gjort tycker jag. Men sånt är livet! Alla har inte lika snälla hästar som mig, ''host'' !
Dagen flöt väl på väldigt bra ändå! Med en rolig händelse! Eller ja den upprepade sig, får inte säga vad som hände eller något för då blir jag hängd högt av någon. Men men, efter skolan åkte jag och josefine och köpte hårfärg till mig!
Mörkbrunt! Så nu har jag mörkt hår, för när jag kom hem efter lite mopedkörning så färgade min kära moder håret på mig!
Så nu har jag mörkchokladfärg på håret som en väldigt speciell person önskade!
Hoppas att det ser okej ut, för jag vet inte rikigt!
Känns lite ovant och aa, mörkare ut?
Nu sitter jag här framför datan och vet inte riktigt vad jag ska skriva! Väntar bara på att gå och lägga mej men orkar inte det riktigt ännu! Har väntat på solen hela dagen men den har aldrig riktigt stannat länge.
Hoppas den dyker upp lite mer imorgon!  Skrev också en liten dikt idag som jag kanske lägger upp, om jag orkar, hinner, har lust till det! Men nu ska ni inte behöva sitta uppe och läsa längre mina kära läsare!
Ha en fortsatt trevlig vecka, håll ut för snart är det helg!

pyssochkyss

En härlig dag!

Hejsan!
Idag hade våran kära ''host'' vittraskola sovmorgon och typ ingen skola! Det var nämligen såhär att vi hade tydligen orientering så vi började halv 10 och efter man hade sprungit rundan så var det sluta för idag, tack för idag!
Och eftersom jag inte sprang, så var jag bara där en liten stund och pluggade sen åkte jag ner till stan för att vänta på att min solosång skulle börja! Gick runt på kära kungs och kollade på skor, har fortfarande inte köpt några..
Men nångång lär jag väl hitta dom skorna som jag vill ha, och inte får skoskav av! För har hittat många fina skor som inte kommer vara så bekväma att ha på sig. Det är verkligen synd, för dem är verkligen fina...
Men tillbaka till verkligheten. Solosången gick helt okej idag, var lite rostig i halsen och hade ett problem med en ton, annars var dom andra bra! Så den låten jag har sjungt nu ett tag, en musikallåt som heter I Dont Know How To Love Him, Jesus christ Superstar, lägger vi åt sidan för att arbeta på senare i terminen. Så nästa vecka blir det till att sjunga No One med Alicia Keys. Det kommer faktiskt bli roligt! Ganska många har nog hört mej sjunga den redan, men nästa gång ni hör mej så kommer det var tusengånger bättre! Okej nu överdriver jag, men lite bättre iallafall! För övning ger resultat!
Nog pratat om solosången! Det är inget intressant ämne igentligen. Efter sången tog jag bussen och sen mopen hem!
När jag kom hem så satte jag mej ute och läste New Moon av Stephanie Meyer! Mycket bra bok! :) Twilight serien är bäst!
Jag fastnade helt i boken så var säkert ute 1 timme eller något och läste! Men efter det var klockan redan sju så då gick jag in och fingrade lite på pianot. Håller på att lära mej Apologize och No one nu på piano! Det är lite klurigt men tror nog att det kommer fungera till slut. Som jag sa innan, övning ger resultat. Eller man kanske brukar säga övning ger färdighet? Men det är väl samma sak? Nu sitter jag här och skriver för mej själv! Jätte roligt verkligen.
Fördriver tiden bara tills Desperate housewifes börjar och Lost! Mycket bra program!
Så nu ska jag inte skriva så mycket mer, ha en trevlig kväll och lägg er inte för sent!

pusspåeralla<3

En tröttsam dag...

Hejsan!
Idag har jag tyvärr inte orkat skriva något roligt på bloggen. Vaknade och huvudet bara dunkade...
Hade världens migrän.. Sånt är verkligen inte roligt, så tog medicin och gick och lade mej i sängen och somnade om.
Vaknade senare vid halv ett, gjorde ''frukost'' och kollade lite på tv.. Sen vid tre halv fyra gick jag och lade mej igen oc tog en powernap, det var skönt, sov typ en timme eller något. Efter det vaknade jag och gick upp, då upptäckte jag att hela familjen var borta. Dom var och köpte cykel till systern tydligen. Jag gjorde lunch/middag. Mina speciall Makaroner, mums och kollade på tv. Sen kom dom hem och då gick jag och tog mej ännu ett powernap, det var skönt!
Sen åt jag kvällsmat med familjen och vi typ hade tävligen vem som hade flest talanger..
Haha jag kan skela med ögonen, vifta på öronen och se almän korkad ut!
Haha det var väldigt roligt faktiskt!
Nu ska jag gå och lägga mej i sängen så jag orkar med morgondagen. Fick reda på från kompis att vi har sovmorgon imorgon! Det är ju sjukt skönt!
Så sov så gott allesammans och njut av den kommande veckan!

Pussokyssh

Underbar tid i Västerhaninge!

Hejsan allihop!
Jag hade det helt underbart i västerhaninge! Tack alla för den helt otroliga helgen!
Bussresan var dock lite seg men vi sjöng på vägen tillbaka och jag håller på att lära mej hur man läser en kub!
Ni vet vilken kub jag menar? Att man ska få alla sidor i samma färg. Riktigt bra hjärngymnastik.!
Uppe i Stockholm träffade jag västerhaninge kompisar !
Det var faktiskt jätte roligt att träffa er igen! Körde pontus moped, det var faktiskt riktigt kul.. dock vågade jag inte först för ville ju inte göra sönder något. Men måste ju säga det, 13:37 ! Elit!
Jag lägger upp lite bilder som ni kan se på min facebook. Har ingen lust att lägga ut bilder här utan folks tillåtelse.
Så det blir facebook på dem!
Jag hade även en helt underbar söndag! Hela denna helgen har varit väldigt upplyftande och speciell!
Så kommer ha fullt med krafter nu tills den nya veckan!
Nu ska jag kolla på American Idol och efter det prata i telefon antagligen och sen sooova :D
Ska bli sjukt härligt eftersom jag inte sov så mycket uppe i västerhaninge!

pusspåeralla tills jag skriver igen! :)

Åker till Stockholm idag!

Hejsan!
Som ni ser på rubriken så åker jag till Stockholm idag! Sveriges huvudstad, ( baksida ) .
Det kommer nog bli roligt och jag åker till väster haninge typ utanför stockholm? Jag har inte fel nu va?
Så jag kommer spendera ungefär 6 timmar på en buss all the way up to haninge!
Men det kommer nog bli roligt! Massa underbara vänner och människor som är där! Så ska vi nog se Twilight i bussen!
Och säkert några flera filmer! Sitta och sjunga oss hesa och leka idiotiska lekar! Själv så måste jag nog plugga lite också!
Jätte roligt! verkligen! Men det är min framtid som jag pluggar för! Och den framtiden ska se ljus ut!
Nu sitter jag framför datan! Allt är nästan färdipackat! Ska bara slänga ner tanborsten och ett par strumpor sen är jag klar!
Juste får inte glömma min kudde heller! Glömmer jag den är jag typ körd! *sitter och tänker*
Kollade ut genom fönstret precis och där ute ösregnar det! Jag fattar inte att det fortfarande finns regn kvar när det har regnat i sträck typ i 3 dagar! Det är helt sjukt.. Och nu luktar det inte lika gott ute som det gör efter det regnat och det har varit sol uppe. Så det är tråkigt regn nu! Give me some sunshine! jag vill ut och sola! suck..
Nu sitter jag och väntar på att mamma och mimmi ska komma hem, mamma hämtade mimmi och hennes cykel på skolan för mimmi skulle sluta cykla hem i detta skitvädret!
Jag för min del skulle tycka det var roligare att få se henne cykla hem! Då sparar vi på vattnet och hon behöver inte duscha!
haha, skämochsido! Tummen ner för detta vädret!
Jag vill tacka alla min underbara vänner som har hjälpt mej den senaste tiden! Fått mej att må bättre! Speciellt tack till en vän! Du vet själv vem du är! <3 Vi kommer klara detta tillsammans, båda två! Trust me!
Nu kom mamma hem! ( och mimmi ? )
Japp där kom mimmi också! Tillochmed Miriam kom hem! Hjälpes, hoppas det var alla!
Juste skulle ju ta fram saker innan mamma kom hem men det har ju jag glömt av helt och hållet!
Bussen går klockan 4 så måste väl vara klar om ungefär 2 timmar? Då borde jag hinna!
Min kompis hade lite tråkigt och igår fotade vi massa egobilder! Haha! Eller inte egobilder eftersom jag lekte fotomodell och hon fotograf! Och sen tvärtom! Sen redigerade hon en bild som jag har lovat ska komma upp på bloggen!
Haha så lägger upp den på slutet av detta inlägg!
Jag kommer ju inte kunna skriva på bloggen försen på söndag, eventuellt något kort på lördagkväll! Så ni inte tror att jag skiter i bloggen! För den ska jag uppdatera varje dag! Jag skulle gärna vilja att ni kommentera på min blogg?
Det tycker iallafall jag skulle vara roligt ! Så jag kan få lite response!
Nu ska jag hjälpa mamma lite då och då och jag har inget mer intressant att skriva faktiskt så kan lika väl sluta nu!
Men här kommer bilden och ha en trevlig helg!
Ni som har mitt nummer! SMSA mej! Eller ring! :)
pusspåeralla<3

Ensamhet och känslor...

En liten känsla av lycka, solen kollade fram idag...
Men jag kan inte komma ifrån den känslan som finns inom mig.
Jag försöker och försöker men till ingen nytta.
Oavsett vad jag gör, ser du inte, bryr du dig inte
Hopplöshet, obetydlig, är tankarna och känslorna som finns inom mig
Jag vill, men vågar inte
ta steget och säga det högt.
Rädd att bli nekad, att bli sårad igen
Du vet att jag inte vill gå där igen,
och jag vet det också,
men ändå kan jag inte sluta
För även om jag är glad på utsidan,
äter den tomma känslan upp mig från insidan.
Hjärtat värker när jag ser dig, är med dig.
Jag försöker ta avstånd men det gör ännu ondare.
Men det är nog bäst att försvinna,
 att bara förbli ett minne, om ens det.
Vi vet båda hur ont det gör och jag vill inte såra dig, inte se dig gråta.
Så även om det gör ont, ska jag inte säga det till dig
Jag är van vid smärta, att leva ensamt.
Vill inte utsätta dig för samma sak.
Det är bäst såhär, för din skull.


Back on track!

Tjo!
Nu är det så att matilda är tillbaka som duktig flicka igen! :)
har nu suttit i en timme och pluggat svenska! :) Det är inte roligt men man måste tydligen. (säger mamma iaf )
Men var ute och körde i 2 timmar! ;) Det var lite sköjj, all the way to frillesås and back! :) Haha, semester typ ju? :O
Skämtåsido! :) NU är det så att desperate housewifes börjar om ungefär, 5 minuter. chill på det.
Så ska väl dra mej till soffan om en liten stund, vilket betyder att jag inte kommer skriva så mycket mer! :)
ha det  gött!

pösss

Lång och lite seg dag...

Hejsan!
Idag vaknade jag på morgonen och hade fortfarande lite huvudvärk kvar.. Inte så roligt... :(
Men jag gick upp efter en liten stund och åkte till skolan. När jag kom dit så hade ju folket nationella prov..
Det verkade tråkigt... Men jag satte mej och läste om Twilight serien i tamburen och lyssnade lite på musik!
Sen när nationella var slut så sa jag hej till folk och gick upp och satte mej och jobbade med engelskan!
Har kommit på vad jag ska arbeta med! Ska läsa New moon på engelska och sedan skriva en recension på boken!
Ska också läsa en bok i svenskan tror jag! Men har inte riktigt bestämt mej för vilken ännu. Funderar på att läsa en bok som jag kan jämföra med filmen.  eventuellt Twilight ett, eller Om jag kunde drömma som den heter eller någon annan bok som jag inte har sett på film. Typ som i taket lyser stjärnorna. :) Men jag får väl se! :)
Har bestämt mej för att ta tag i mitt skolarbete nu rejält innan det blir sommarlov! För jag är sjukt duktigt i skolan så länge jag själv kämpar! Måste bara hitta orken till att börja plugga igen på allvar!
Men kan säga att det är inte så enkelt. Hehe det kanske några av er förstår ? Det finns ganska många roligare saker än plugga här i livet. Men det är min framtid det handlar om så varför inte ta tagi det nu? Så blir det inte lika mycket att ta tag i sen. :) smart va? säger ju att jag kan vara smart så länge jag bara vill det! :) hohoho! :)
Nu sitter jag framför datan och vet inte riktigt vad jag ska göra egentligen, funderar på att gå ut och köra lite moped. Har inte kört på typ en vecka nu så får väl se hur mopeden går! :P
Men ska inte tjata på er så mycket mer nu, så skriver senare ikväll efter jag har pluggat ;)
Eller kanske medans jag pluggar! :) Haha

puspåeralla<3

IFK Göteborg! - Änglarna

När vi går genom staden över broar och torg
med doft av salt ifrån havet minns vi glädje och sorg
Och vi minns första gången när änglarna sjöng
hur vårsolen värmde och vintern var glömd

Åh... När vi kastar våra tomma glas
finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar,
för vi glömmer aldrig denna stad

Vi såg hur du haltade, vi såg hur du sprang
Med tårar på kinden och hjärtat i brand
Med längtan i bröstet, du stod där och sa:
Snart skiner Poseidon och Blåvitt står kvar
Åh... När vi kastar våra tomma glas
finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar,
för vi glömmer aldrig Änglarna!

IFK GÖTEBORG!
det ända rätta & bästa laget!

En sjukt rolig helg!

Tjolahoppsansa gott folk!
Denna helgen har varit sjuk trevlig! Ringde min lilla Danielle och hon tog sin rumpa hela vägen hem till mej! :D
Vi hade det faktiskt väldigt roligt! :) Vi åkte nämligen hem till några i Onsala och badade i deras pool! 25 grader i vattnet och i luften var det inte lika varmt som det var när jag var i ullared. Det var typ bara 19-20 MAX.. så det var lite synd.
Men vi jobbade lite på våra solbrännor och blev lite brunare! Sen åt vi en god middag där! Hela min familj och deras! :)
Lilla christopher var inte hemma utan gissa vart han var? Hos sin lilla flickvän! Sött! :)
Men det var väldigt trevligt ute vid onsala! Och efter det åkte vi hem till mej och klädde på oss lite varmare och så bar det av på mopederna! :D Vi hängde med andra och drog ner till ''centrum''. Haha det var inte så mycket som hände där nere så vi körde hem med mopeden och sen gick hem till André. Där vi satt och flummade och chillade!:) mys på d.
Sen vid typ 12 gick vi hem igen och åt lite mat och kollade på tv. Det var gott men sen blev vi lite trötta och vid kl 1 krös vi oss till sängs. Men inte somnade vi då! eller inte jag iallafall.... Pratade i telefon sjukt länge med utlandet hela vägen till kl halv 3. Sen sa jag godnatt och somnade nog direkt! Nästa dag vilket är idag, så vaknade vi klockan 12 av att min lillebror kom in och sa att det var dags att gå upp. SKIT roligt. Så när mi familj hade åkt gick vi upp och efter lite diskutioner blev det att vi käkade våfflor! :) det var väldigt gott och vi kollade på en disney film, haha danielle valde, cheatagirls eller ngt!
Sen gjorde vi oss fina och vid klockan 6 bar det av till kungsbacka! Där gick vi runt och letade efter roligt folk! Träffade på några och snackade men sen så träffa vi 2 st killar som blev våra offer! Men sen var det så att min pappa hade bestämt sej för att jag skulle vara hemma vid elva så vi gick till stationen oc tänkte ta bussen hem då vi märkte att det inte gick någon. Väldigt smart.... Pappa hämtade oss och vi är nu hemma och sitter ramför datan och väntar på att pappa ska bli klar med tvn så vi kan kolla på twilight! :D har inte sett den filmen på ÅR och DAR! :) så det ska faktiskt bli väldigt roligt!:)
Nu känner jag att jag har varit riktig duktig med att skriva, så nu är det nog nästan dags för mej att avsluta! :)
hehe, men har haft en super mysig helg med en underbar Danielle <3
pusspåhenne! :) Hon är en väldig trevlig, rolig, söt, snygg, och underbar person! tror det eller ej men hon är faktiskt SINGEL också! Så alla ni killar! Ni har ett riktigt kap här! :)
Haha ! Nu ska jag sluta skriva och vara lite social på msn! :)

Pusspåeralla, sköt om er och vila upp efter valborg och allt ni nu har gjort! Snart är det nu vecka.. haha :) pöss

Första Maj!

Maj maj måne jag kan lura dej till månen!
haha var det inte något sånt man sa när man var liteen den första maj?
Och sen typ kunde man fortsätta och blabla!
Det var goda tider iallafall! :)
Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra..
Funderar på att dra ut på lite moppesemester! Någon som är sugen att hänga på?
Annars spenderar jag väl dagen med att sola och eventuellt gå ner till havet och bada! :D
Igår var jag förresten med familjen! Vi åkte ut och grillade in the middle of nowhere. Och efter det bar det av till Ullare, Gekås!
Det var trevlig och jag köpte lite nya saker :)
vi kom hem runt klockan 9 och efter en varm och härlig dag satte jag mej framför tvn och kollade på step up 2 ! :)
Måste säga att det är en film värd att se utav alla som håller på med dans! Den är sjuuukt himla bra :D
Dagen igår var helt okej! :) Hade det mysigt utan att vara ute på stan och göra det som ''alla andra gör''. You got it?
NU ska jag faktiskt ta och äta lite frukost. Vaknade klockan 12 och gick och satte mej ute i solen direkt! härligt väder idag igen!  Menmen, ha en underbar första maj gott folk! Så skriver jag senare!

pusshej<3

RSS 2.0