En bra låt!

Hejsanhoppsanlillebror som karlson på taket säger! :)
Dagens mest spelda låt är nog faktiskt Ur so gay med Katy Perry!
Sjukt härlig låt som sätter sej på hjärnan! :P Nu har ni något och lyssna på tills jag kommer hem och skriver på bloggen igen. Ska inte sjunga idag pga av att jag är så himla förskyld så tror jag skippar det. Kan ju inte direkt sjunga om jag är täppt i näsan eller? Så stannar i skolan! :) Hehe jippy! :) Nä men nu ska jag fortsätta med engelskan! Det går faktiskt riktigt bra nu! Ska skriva om kärlek på engelska så det är väl trevligt! ha det gött!
kyssokram

Varit och klippt mej! :)

Hejsanhoppsan! :)
Idag så var jag hos frisören och klippte mej! :) Gimmick inne i stan! :)
höm, äsch orkar inte förklara hur, här kommer en bild! :) Skriver mer om min lilla dag en annan gång för ska göra lite chokladpuddig! :D hehe mums är sjuuukt godissugen!
kyssokram!<3

Matilda har Namnsdag! :)

Hejsanhoppsanallamänniskor! :)
Idag är det faktiskt så att jag har namnsdag! :)
Yeas så är det! Fast det är inte bara dom som heter Matilda som har namnsdag utan också Maud!
Så alla som heter Matilda eller Maud, GRATTIS! :)


Själv så var det såklart ingen i min egen familj som kom ihåg att jag hade namnsdag ( som vanlig ) men det gjorde jag för söta Danielle,Julia,Ida smsade mej och grattade! :) tack så mycket! :) <3
Så jag gjorde en god frukost till mej själv och satt och njöt av morgonen! + att jag läste lite twilight 4! ;) Hihi! :9 (beroende)


Min goda fukost!

Min fukost innehöll:
Gott bröd med ost och skinka på samt gurkor!
En god hemmalagad chokladmuffins
Några äckliga vindruvor! ( gillar inte det )
Sen lite äpplecider!


Ännu en Fredag!

Hejsanhoppsan! :)
Idag så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, är ju somsagt fortfarande sjuk! klockan 11 när jag låg i sängen och läste boken så länge vi båda andas, Twilight 4! :D Den har äntligen kommit ut nu på svenska ju! :) Hehe! så jag ahr legat och sträckläst tills jag fick mej själv en migrän attack.! usch vad jobbigt! Så jag fick lite medicin av morsan och så somnade jag om! Sov typ tills syrran kom hem från skolan klockan 2 så då var migränen bara huvudvärk och lilla tilda mådde lite bättre! :) jag satte mej och kollade på andra avenyn som gick i repris, det gick ju ingen bättre skit på tvn. HAha :) Dvs, jag är inte så förtjust i andra avenyn! :) Sen så kom morsan och alla hem från mataffären med mat så då blev det körv och bröd! Mums, :) Efter det så var jag back in bed och läste twilight 4! Jag varnar alla att twilight serien är beroendeframkallande! tror jag har läst 2-3 timmar idag eller något! Helt sjukt,! 350 sidor eller något. Hehe! :) men måste ju se hur det går för Edward och Bella! Om deras kärlekshistoria får ett lyckligt slut! :) Själv har man ju turen att killen min inte behöver bita mej för att vi ska vara tillsammans för evigt! :) Hihi! :) Förlåt bara en tanke..... :) <3
Nu ska jag gå till mitt rum och se om mobilen min har plingat för tro det eller ej men jag glömde den faktiskt på mitt rum! :O
Hehe! :) <3 Hoppas att ni alla håller er friska och ha de gött! Mobilen min är välkommen för sms! ;)

kyssokram!<3

pratar ut. . .

Hejsan!

Nu sitter jag härigen framför datan och mår pyton.... :( har åkt på en rejäl förskyldning och det är inte roligt kan jag tala om!
Man typ snorar och gråter x) Haha gråter för typ fårr ögoninfektion eller något också! Jätte härligt verkligen! Så får väl se om jag blir frisk till helgen! Hoppas verkligen det för har ingen lust att vara stuck in ingenstans hela helgen! så aa krya på mej! Honungstee och glass? Tror ni att det hjälper? :P Glass brukar ju fungera för det mesta så? why not try? haha och ni som känner mej vet ju själv hur galen i glass jag är! Det var någon liten själ vid namn alicia som lärde mej att alla väder är glass väder! Och eftersom det snöar ute idag, eller a snöat ute idag så kanske det är på tid att äta lite glass? Kanske kan vi skynda på så att sommaren kommer! Längtar verkligen till att kunna åka ner och sola och bada på stranden! Köpa en glass i kiosen och steeeka! :D Låter inte det fett najs? ( kommentera ) Jag har märkt att jag inte har varit så duktig på att blogga dom senaste dagarna! Men jag har haft sjukt mycket att göra! Tisdags så var jag på solosång och sjöng, och efter det åkte jag och Mickis till jobber och jobbade såklart! Är ju danslärare så vi dansade! Lite roligt och barnen var jätte duktiga! :D
Mickis åkte hem te mej och sov över som sagt! Det var mysigt! Sen tog vi bussen till skolan på morgonen och var i skolan hela dagen lång. Sen var det att åka hem till min moster i onsdags och där lekte jag lite med min kusin! Moa, tänk var stor hon har blivit nu, 2 år! :D så sjukt skön är hon! <3 Peace and love to her ! <3 Sen så åkte vi hem och jag gick och la mej och sov för jag hade blivit jätte förskyld under dagen och det är ju fortfarande än idag!

Palla!!!! Jag vill bli frisk! Jag orkar inte med att ha problem med hjärtat! Äta medicin som typ hjälper hjärtat att fungera som det ska! så jag inte får några hjärtklapningar! Sen också att mina fötter ska bli friska! orkar inte med att gå och ha ont varenda eviga cepedag! Sen så blir man förskyld! Så jag är sjuuuk! Om jag hade en önskan här i livet vet ni vad det skulle vara?
Att bli frisk! Få en frisk kropp som fungerar som den ska! Jag vet att det tar man ju som en självklarhet men det är det verkligen inte! Det är inte alla som är friska! Alla som har en kropp som fungerar som den ska! Och jag vet själv hur det känns att förlora allt man brukar kunna göra! Det är som att kasta sej utanför ett stup och man bara faller! Väntar på att någon ska kunna fånga en och laga en så man blir hel igen! Men det är inte så enkelt! Jag har fallit så länge nu från det stupet och jag har slagit i marken och förståt att jag får helt enkelt leva med! Acceptera att dethär hände mej och vara glad att det inte hände någon annan! För jag skulle aldrig önska att någon människa har det som jag har! Mina problem är kanske inte dem största i hela världen! Man kan trösta sej med tanken att det finns någon som har det värre och får vara glad att jag är såpass frisk ändå som jag är! Acceptera det! Och jag kan säga er att det är inte så enkelt! Och man är kanske inte alltid så stark som folk uppfattar en! Och hur lång tid ska det ta innan någon förstår det? Att allt man behöver här i världen är att få känna sej älskad.? Att någon bryr sej är den härligaste känslan man kan ha! Så nästa gång DU tycker att du har ett problem! Tänk på att det har alla och den ända som kan göra någonting åt problemet är du själv! Visst om man är sjuk så måste man åka till sjukhuset och så men ni förstår tanken? Det är ingen som kan säga till dej att du ska maå bra eller dåligt, det är något som du bestämmer helt själv! För det är hur du väljer att leva ditt liv som gör hur lycklig eller ledsen du är! Och det kanske tar en stund att förstå och jag hoppas att någon där ute förstår vad jag menar!? Så från all denna text så hoppas jag att ni har fått ut någonting! Nu måste jag verkligen gå och snyta mej och skölja ansiktet efter att ha fått ut alla mina känslor på bloggen min!
Så alla underbara människor där ute som har något slags av problem! Håll ut! Det löser sej, kanske inte just nu, idag! Men någon dag så kommer allt bli bra!

Kyssokram!<3

Torsdag 10/3-09

Godmorgon alla people! :)
Idag är det så att jag har åkt på en fejält förskyldning och är hemma och är sjuk! :( Jätte seeegt att vara hemma!
Skulle klippa mej och allt sånt idag ju så det var lite synd! Får klippa mej på måndag istället hos frissan! Menmen,
Nu orkar jag inte skriva så mycket mer ska typ lägga mej och sova, är sjukt trött även om jag har sovit ganska mycket! Så tänkte bara önska Godmorgon till en viss person! <3
Pusshejallamänniskor!

Stunder av lycka är tiden med dig
allt vacker vi upplevt är utom sig
Av alla dagar jag levt är dom bästa med dig
ja, livet vi har vill du dela det med mig?
Söt som du, är det ingen som är
blicken i dina ögon, betyder den att du är kär?
Att hjärtat fylls av välbehag
det är att få ha dig vid min sida var dag
allt det jag önskar av dig,
önskar du detsamma om mig?
Av alla frågor jag har
är den viktigaste om du ännu vill ha mig kvar?
För min kärlek till dig, det är en passion i sig
Allt jag önskar är en tidlös romans
jag hoppas den finns till hands!
Att tjata såhär är väl typiskt mig,
ville bara önska en godmorgon till dig!

Älskar dej mest! <3


Semesterdöd i Grekland!


Richard 19 år dog i Grekland.


Pappan: Det måste finnas någon som iakttagit något

Alla trodde att Richard, 19, dog i en fallolycka på drömsemestern.

Tills polisen fick ett anonymt brev där fyra engelsmän pekas ut som mördare.

Nu vädjar föräldrarna till fler vittnen att höra av sig.

Den 6 juli 2005 kom samtalet som varje förälder fruktar.

- Hans resekamrat ringde och sa att det hade hänt någonting med Richard och att han fanns på sjukhus, säger Richards mamma till TV3:s "Efterlyst", som sänds i kväll.

Dog av skadorna

Hallänningen Richard åkte på semester till grekiska Zakynthos med en barndomsvän. De fick inte ens 24 timmar tillsammans. Efter en dag fylld av sol och bad gick de en barrunda innan de tog sig tillbaka till hotellet Ionis för att sova.

Men Richard gick ut igen. Morgonen efter påträffades han medvetslös på baksidan av hotellet. Polisen teori var först att han trillat från en balkong.

- Vi har ingen aning om varför han har gått ut. Överhuvudtaget vad som hänt, säger hans mamma.

Några dagar senare dog Richard av svåra skallskador.

Eftersom polisen trodde att han råkat ut för en olycka gjordes ingen brottsplatsundersökning. Men obduktionen visade att 19-åringen dött av ett slag med ett hårt, vasst föremål.

Brottsrubriceringen ändrades då till mord. Avgörande var också ett mystiskt brev som kom till polisen.

En anonym person skriver att han hört några personer skryta om att de är skyldiga till Richards död. Fyra engelsmän pekas ut som skyldiga. De jobbade på ön som säsongsarbetare och har tidigare varit inblandade i våldsamheter.



Det är helt sjukt! Kan inte förstå hur någon kan vara så hemsk så dom kan mörda en annan människa! En ung pojke!
Han var ju bara på semester! Efter att jag läste artikeln på aftonbladet blev jag lite stum, jag har alltid sagt att jag vill åka på semester med mina kompisar. ( utan föräldrar ) Men efter att ha läst detta är jag inte lika säker på det..
Aja nu sitter jag iaf i skolan brevid julia och bloggar! har ju itne gjort det sen i lördags som sagt. Men nu är jag back on track again! :) Så tro inte at ni har sluppit undan mej så lätt! ;) Nu är jag tillbaka för att försöka skriva varje dag igen så fortsätt läsa min blogg vetja! ;)

kyssokram!<3

Myshelg med Danielle! <3

Hejsanhoppsan!:)


Denna helgen har varit ortoligt mysig ! :) Spenderade den med Danielle! <3
Vi träffades på fredan och gick runt på kungsmässan! såklart såg danielle några offer som vi spanade in! :D haha lite roligt men så är det väl! :) Sen så ringde vi någon, typ någon björn som sov hela tiden. Det var lite roligt men a. danielle skulle gå runt och borsta tänderna på kungsmässan! Så såg ni någon konstig människa så var det nog danielle! :) Hehe! :)  Juste när vi var på kungs då så var det några fjortisbarn där som satt vid fontänen och så var det någon som stod bakom oss och kastade papper på dem! så vakten kom upp och frågade vad VI höll på med, och vi bara småskrattade och sa att det inte var vi, men han verkade inte tro mej. Men sen sa fjortisarna att det inte var vi så då gick han vidare! :) Haha. efter det så flyttade vi på oss för fjortisarna gick och då var de inget roligt längre. Sen så åkte vi bussen hem till lilla mej och det tog ju ett litet tag! :) Hehe! När vi kom hem till mej så fixade jag danielles blogg! http://fabulouschick.blogg.se tror jag! :) Vi köpte lite snacks och så på Ica som vi skulle äta på kvällen! :) MUMS! :D Det var faktiskt riktigt mysigt att kolla på film ''in good company'' och blev tjock! :) Sen så låg vi och snackade på natten en stund! :) Vi kom fram till många bra saker! :) Som ni säkert är väldigt intresserade av men det e hemligt! :P Haha :D
På lördag ''morgon'' dvs vid typ kvart över 12. :P Då gick vi upp och käkade frukost! Omellet och rostat bröd med marmelad på. :) det var lite gött! :D Sen så kollade vi på en SJUKT bra film! :) TAKEN! den är lika bra varje gång man ser den så jag och danielle ska gå på bio och se den med tror jag! :) den har ju premiär snart på svensk bio! : D woho! :)
efter vi kollade på Taken så kollade vi faktiskt på en till film! :) Mad money! :) Den var as rolig! hehe. . Efter det orkade vi inte mer så då var vi duktiga och städa mitt rum och jag sprang och duscha efter det! Sen så fastnade vi framför datan and here we still are! Nu sitter jag och skriver massa på bloggen och danielle övar sej att göra massa olika flätor i mitt hår! :) Det e faktiskt skönt! :) Lite nya frisyrer på mej då! :)
Hehe nu orkar jag inte skriva mer för börjar få kramp i mina fingrar så ni alla får ha det så bra!

kyssokram!<3

Dagens mest spelda låt!

Vet inte hur många gånger jag lyssnat på denhär låten idag.
Hehe den är sjukt bra! :) Lyssna på texten! <3


kyssokram!<3

Om jag verkligen brydde mig om dig .....

Om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag se dig i ögonen när du talar till mig
skulle jag tänka på vad du säger,
snarare än vad jag ska säga när du slutat
skulle jag höra dina känslor tillsammans med dina ord

Om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag lyssna utan att försvara mig
skulle jag höra utan att bestämma om du har rätt eller fel
skulle jag fråga dig varför och inte bara när och var

Om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag släppa in dig bakom mitt yttre skulle jag berätta för dig
vad jag hoppas, drömmer, fruktar, lider av
skulle jag berätta när jag gjorde bort mig och när det gick bra

Om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag skratta med dig men inte åt dig skulle jag tala med dig
men inte till dig och jag skulle veta när det är tid att vara tyst

Om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag inte klättra över dina murar
skulle jag vänta utanför tills du släppte in mig genom porten
skulle jag inte låsa upp dina hemligheter skulle jag vänta tills du gav mig nyckeln

Om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag älska dig i alla fall
men jag skulle be om det bästa du kan ge och
försiktigt dra fram det ur dig

Om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag lägga handboken åt sidan
och lämna mina lösningar hemma, förställningarna skulle upphöra
Vi skulle vara oss själva

Så nu har jag bara ett enda ord att säga till dej!
Förlåt! <3 Och den jag säger förlåt till vet det nog bra själv?
Så Förlåt! <3

Torsdag

Hejsan människor!
Idag så vaknade jag och kunde knappt prata! Hade sjukt ont i halsen. :(  så jag fick stanna hemma ifrån skolan. Det var ju lite skönt men hade hellre varit frisk och vart i skolan än det. Menmen, såärdet. Är man sjuk så är man. Jag somnade om eftersom det kändes onödigt att gå upp klockan sju om man ändå ska vara hemma. Så sen när jag vaknade så var det bara jag hemma! Skönt! :) Så jag tog mej lite glass och satte mej framför tvn, jag har hört från e smart människa att man blir bättre i halsen utav glass, och det blev jag faktiskt, eller aa lite. Sen så kom mamma hem ifrån ica maxi med massa mat! Det var lite skönt att få mat i kylskåpet igen! :) Jag satte mej framför datan och kollade min blogg efter lite nya kommentarer! Tack alla underbara människor som kollar min blogg varenda dag! :) Hoppas att ni tycker om min blogg.
Några frågar hur jag orkar med att ha blogg och det är enkelt! :) Jag gillar att blogga och tycker det är kul att skriva och designa och så! så varför ska jag inte blogga? Mina föräldrar tycker det verkar kul att jag bloggar! Hehe dem vet ju hur mycket jag gillar att skriva och hålla på så dem aa läser väl min blogg lite då och då så att dem ser till så jag sköter mej!
Haha! Ja sköter mej alltid! :) Så fattar inte grejen men aja, :) Hej på dom! Alla som har smsat med mej idag så ursäktar jag mej själv för att jag har varit så himla dryg! sorry, det är bara jag som tänker för mycket så jag blir irriterad på att någon smsar! Konstigt nog men så är det! Justeja! Jag har också ringt till min frisör så jag ska och klippa mej på torsdag! Någon som har något förslag på hur jag ska klippa mej så KOMMENTERA! :D jag måste veta innan torsdag så come on! Idag så kolla jag också på Ellen! :) hennes tvprogram är roligt! Hehe! :)  Så kolla på det någon gång vetja! :)
Nu är jag ensam hemma igen för familjen åkte bort! :) Så har suttit framför pianot hemma och lärt mej spela From this moment! :) Den är sjukt svår men snart kan jag den! :) Man får bara träna jätte mycket och ha bra tålamod! Det är nyckeln bakom framgång! Så nu tror jag faktiskt att jag ska dra till pianot igen för mina fingrar behöver röra på sej! :)
haha det gör dem ju iförsig för fullt här och nu när jag skriver men det är inte direkt samma sak! :)
Så ni alla får ha det så bra sålänge och så skriver jag senare! väntar på ett väldigt viktigt telefonsamtal oxå! <3

kyssokram! <3

Någon som kan känna såhär ibland?

Ni Kanske tror mig när jag skrattar, att jag mår bättre när jag ler.

När inte glansen finns i ögat finns det nån som tåren ser?

När inga tårar finns att torka, när jag skrattar bort min gråt.

När jag sväljer alla känslor för att känna är för svårt.

Jag sväljer all förtvivlan, jag flyr bort från min tår.

När jag kväver allt jag känner ser då någon hur jag mår?


Att vara stark!<3

Att vara stark Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den
Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

// Marie Fredriksson

Skoldags!

Tjolahopsansa!
Så nu var det dags för skola igen! :) verkligen jääätte roligt! Menmen, skolplikt så man är la tvungen?
Själv började jag dagen med att gå upp klockan kvart över 6 och typ chilosoferade. :) haha mitt nya ord :D
Jag valde lite kläder, tyvärr orka jag inte ta någon bild men det var iaf en lite ny stil idag igen! :)
Svart tröja ( den som var på bilden igår )
Vitt långt linne under, svarta leggins, en grå långärmad tröja lite längre från gina trico. Sen mitt blåa band i hövvet och sen min blåa jacka, rödsvarta converse och min svarta gamla väska. Så nu har ni lite koll?
Sen satte jag mej klockan halv 8 på bussen på väg till skolan! As roligt, hade lust att sova. menmen. . .
Skolan var seg, började med projektstart i no. Snacka om roliga ämnen? Men vi hade iaf ingen engelska! Det var lite gött för orkar inte engelska som första lektion klockan nio. Så det var skönt med projektstart ändå. Sen så var det skridskor på eftermiddagen! Det var lite chill, men själv åkte jag inte så chilosoferade lite med mina girl! <3 Vi hade det mys <3
sen vet jag inte vad det var som flög i dom, dem blev bara helt crazy! :) som jag juh! Men mina ''betablockerande'' tabletter stoppar adrealinflödet så jag har typ inte humörsvängningar längre! Jag typ är en lugn och harmonisk person! och det är ju as roligt! nat!. Nu sitter jag iaf hemma framför datan och ska snart gå och duscha, men orkar inte :P
Då måste jag faktiskt gå typ 20 steg till badrummet och pallar inte det. Menmen, senare kanske.
hihi! :) ska inte ta upp mer utav er tid utan ha det gött så skriver jag senare!

kyssokram! <3

Tilda goes new stile!

Hejsanhoppsan!
Jag har gått och dragit till mej en nygammal stil! :D eller aa, min dansstil! :)
Hehe lite roligt men den funkade ju på några killar! :) Haha skämtåsido!
Idag så har jag varit på jobbet! det gick sjukt bra idag! alla min danselever var så duktiga! Sjukt stolt över att få vara deras danslärare! Dem är mina små dansskitungar! nä men dom är helt underbara! <3
Peace o kärlek  till dem! hihi! <3
Nu sitter jag framför datan och väntar på Desperate housewifes ska börja! :D Säsongstart juh! Jippy!
ha det gött! :)
Bild nedanför på my new style! :)
pusspåer<3

Ullared

Tjolahoppsansa alla people!
Idag så gick jag upp klockan 8 och åkte till ullared! :) det var lite sköjjigt.
Var sjukt trött men I did it! Hann faktiskt i tid:)  Känner mej sjukt duktig! Hittade lite fina saker där faktiskt ! :) Så det var en lyckad tur till ullared. eftersom jag ska åka till jobbet nu om en timme så har jag lite bråttom, men hann klämma in en liten stund framför datan! Igår så laggade vårat internet något enormt! Så alla som skrev till mej på msn och undrar varför ni inte fick något svar så var det därför! Menmen, nu ska jag kila vidare och byta om! danskläder är det som gäller nurå! :)
Håll tummarna att jag kommer hem i en del!
Juste idag kommer killen hem från Tyskland också! Längtar <3 Inte hört hans röst sen i söndags.. Men jag överlever! hoppas jag! bara hålla ut några timmar till, så får vi se om han smsar mej när han är i sverige, :) Hoppas det för I cant wait to hear from him! Ibland så tror jag faktiskt, konstigt nog att han inte gillar mej. "/  Jag vet inte varför, jag har alltid varit så sjukt velig med sånt. jag menar! Hur sjutton man man gilla någon som mej? Det är ju helt sjukt! Menmen,! mitt hjärta tillhör iallafall honom! Så hoppas han är villig att ta hand om det. Men jag är iallafall världens lyckligaste tjej! jag menar, har ju en kille som han! Helt otroligt! pussarpåhonom! <3
Ha det gött! Pusss

Ny blogg!

Hej!
Nu är det så att mitt brinnande intresse för baka har gjort så jag tänker att skapa en ny blogg!
Dvs e blogg med recept! Mums! Där kommer det finnas alla möjliga recept. Så ni får gärna kika in på den!
Eftersom den är väldigt nystartad så är det inte många recept på den nu, men lovar! Det kommer!
Så när hemsidan är klar så kommer jag länka till den!

Pusspåer! <3

Största sjukdomen. .

Hej igen!
Nu har ja käkat och kollat på film med farsan! :) han jobbar hemma idag så det var skönt att kolla på film med någon.
Studiedag är sjukt skönt att ha! Kunna vila upp sej! Lite synd att killen är i tyskland med klassen, menmen. . Han får väl ha det så roligt medans jag saknar sönder honom! <3 Nä nu ska ja muntra upp mej! men inte så enkelt när tankarna bara rullar iväg mot honom hela tiden! Hjälp vad kär man kan bli! Menmen, Nu sitter jag och småleer för mej själv när jag tänker på honom så min familj måste tro att jag är ett schizo! haha sitter och ler för mej själv! kom och hjälp mej! Kärlek är verkligen den största berusningen man kan åka på! Haha! Nä nu ska jag inte sitta och tråka er längre med min saknad efter killen, utan ska dra och käka lite tacos nu med familjen! När man saknar någon så hjälper det konstigt nog att äta! Haha!
Speciellt typ glass?:) haha jag behöver verkligen söka hjälp! Aja, nu ska jag inte sitta här och le längre! :)

Ha det gött! <3

Studiedag!

Hej allihopa!
Idag så sov man till klockan 12! :) sjukt härligt! Jag har nämligen studiedag idag, men har ingen aning om vad jag ska göra.
Tänkte åka upp till hästen min men han skulle till vetrinären så det blev inget med det :( Men åker antagligen upp till honom på lördag! Igår så tog jag faktiskt min hjärtmedicin för första gången, lite läskigt men jag tog den! Så vi får väl se om mitt hjärta mår bättre idag. Väntar ju bara på operationen som gör så jag slipper äta tabletterna! Tills operationen ska jag ta den här tabletten innan klockan 9 på kvällen varje dag! Får se hur det går med det. Hehe!
Kollade ut ur fönstret och såg att det snöade! Usch vad sur jag blir! Här går man bara och väntar på att våren ska komma och så snöar det ute! Inte bra! Hoppas att det inte lägger sej på marken utan försvinner. Vill ha sommar! :D
Tur att det finns datorer som man kan sitta framför på snöiga tråkiga dagar som denna!
Nu ska jag iallafall ta mej lite härlig frukost och sätta mej framför tvn och se på något roligt!

Pusspåeralla! <3

RSS 2.0