Kväll i Holland

Hejsan!
Just nu har jag det ganska tråkigt, ska nog sätta mej och kolla på lite holländsk tv snart! det är ganska roligt faktiskt.
Jag har varit ute lite och cyklat runt här i eindhoven. Det var lite roligt men efter ett tag jobbigt. Tänkte att jag hade bättre kondition än vad jag hade. haha stackars mej. Men efter det så åkte papporna iväg och spela tennis så jag var hemma med mammorna och ungarna och lekte. Det var väl roligt, spelade lite fotboll på lekplatsen och alla runt omkring kollade konstigt på oss för att vi pratade ett annat språk lite roligt! Måste säga att på kvällarna just nu är det inte så roligt så gott folk, gå in på msn eller annars skriv ett mejl! Det uppskattas verklige, saknar alla därhemma!
Imån ska vi som sagt resa till frankrike! det kommer bli härligt! Längar faktiskt! dock har jag inte hittat någon bikini.. Hoppas att jag hittar någon där, annars är det illa. Men all mode kommer väl från frankrike, så dom borde ju ha mycket kläder! ( dyra eller? ) Borde kanske gå och lägga mej snart så jag orkar med morgondagens resande, tror det tar 3 timmar att komma dit iallafall. Ungefär 30 mil tror jag pappa sa. Läntar till att ligga på stranden och schteka:D
Hoppas ni alla har det super i Sverige och håll ut hemma tills jag kommer !
Händer det något roligt så vet ni att ni måste skriva och berätta! Fälj gärna vad jag gör också här på bloggen!
Det kommer bilder upp så fort vi kommer till frankrike, för då packar ajag upp min data :)

Pussar <3

Kommentarer
Postat av: Konstantinos

Heey din blogg var najsig ju! :)

2009-06-16 @ 10:57:27
URL: http://konstantinos.blogg.se/
Postat av: jag!

En rolig händelse som hänt här i Sverige var att Svenska u21-landslaget precis slog Vitryssland med 5-1! :D Marcus Berg var galet bra! :P puss

2009-06-16 @ 20:21:24
Postat av: Antonht

Det verkar som att du skriver att du var i indien när du skrev att de kollade konstigt ;) jag tror inte på det ^^. för när vi var i Frankrike kollade ingen konstigt på oss när vi pratade svenska :)

2009-06-17 @ 00:38:50
URL: http://antonht.wordpress.com
Postat av: Margreth Mårdby

Vad kul att hänga med er på resan. Men vad händer i Frankrike?? Jag vill veta mer

2009-06-19 @ 21:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0